Comanda telefonic sau prin email. Toate piesele sunt ambalate individual in pachete vidate.
Produse bio, certificate, provenite de la animale crescute într-un mediu sănătos, liber, fără antibiotice, hormoni sau furaje tratate chimic.
Maturarea presupune păstrarea cărnii timp îndelungat, în condiţii de temperatură, umiditate şi ventilaţie controlate, pentru a-şi dezvolta caracteristicile senzoriale: frăgezimea, suculenţa şi aroma. Prin acest proces, o parte din proteinele din țesuturile conjunctive se transformă (ceea ce determină frăgezimea) iar aroma naturală a cărnii se concentrează.
Carnea astfel tratată este extrem de aromată, iar prin gătire va deveni foarte, foarte gustoasă, dar procesul de maturare necesită cunoștințe temeinice și tehnologii bine controlate și nu se poate face acasă.
Avand o textura fina, muschiul reprezinta steak-ul de cea mai buna calitate.
Diverse organe interne ale vacilor sunt consumate și chiar considerate delicatese. Acestea au proprietăți nutritive speciale, care fac din ele alimente căutate și foarte sănătoase.